Wednesday, November 14, 2012

Bila Irdina mula membebel....

Assalam'alaikum....lama dah tak letak new post...biasa la..ada cerita takda gambar cam tak best...sebab...mama irdina nie tak pandai nak cerita....so lagi 3 hari irdina masuk 18bulan...kejap je anak mama nie dah besar kan......love you so much....walaupun kekadang geram je bila time buat perangai....sejak2 nie..asyik nak membebel je budak kecik nie....ntah apa dia bebel pun tak tau....tak nak berenti lak tu....tapi apa dia bebel pun tak faham...layan je la..konon-konon faham....mari kita lihat situasi Irdina and Papa.....bila papa kena bebel sbb main game..tak layan dia...

Babak Pertama

video

Babak Kedua

video 

Babak Ketiga


video