Tuesday, June 26, 2012

Perkataan dari Irdina ....mama

perkara paling indah saat ini....let see the video....my Irdina...sibuk duk membaca...bahasa dia la...last last skali..one word yg menyentuh jiwa.....

video
video

Friday, June 22, 2012

Rumah Ku Syurga Ku...

Bila la nak dpt duk rumah sendiri ye...sekarang nie duduk kuarters je...rumah dah beli..tapi sewakan orang dulu...nie la bentuk rumah kami...luaran je la ye...


Kereta Baru...

kalau ikut tajuk cam tukar kereta baru kan...he he he...tapi tidak le..favorite car my hubby tu...mana bleh tukar...

so kita orang beli la kereta lagi satu..khas for our little princess...

Audi tu...hu hu



Irdina pergi bercuti....

wah dah lama tak masukkan entry baru kat blog.so kita bagi cita pendek je la...

1/6/2012 - Bertolak ke Kuala Lumpur....kalau ikut nak bertolak lepas jumaat....duk tangguh-tangguh..kemas-kemas baju. last2 lepas asar gak baru gerak. Oleh kerana 2 Jun tu cuti birthday agung..so jalan memang jam giler...nasib kami turun ke KL..kalau naik ke utara. pergh dari juru sampai KL..jem..Sepanjang perjalanan tu adik ipar yang bawa..so takda la Micheal schumacher. jadi lambat la sampai...kul 9 kot baru sampai. kalau Micheal Schumacher...rasa-rasanya before magrhib leh sampai. Kat KL kami duduk kat hotel Renaisance. Hotel cantik..tapi....nanti la cita.....




2/6/2012 - Hari kedua...ingat nak naik twin towers...skali lagi...tak boleh...sbb dah habis tiket...adeh...bleh lak set2 brapa orang je naik...tapi kalau nak naik gak..kena ambik yang package siap makan...pandai la ...nak untung..buat la ada quota la...hampeh tul. so jalan-jalan je la...
Irdina at Twin Towers











3/6/2012 - Hari ketiga...kira hari untuk check out la....he he he...lepas check out..cadang nak g Taman burung...tapi tak jadi..last2 g Menara KL...ambik package dengan lunch kat 360 restoran....pergh cantik...makan pun sedap...layan video sikit la ye.

video